Het merk AMI

De wereld van Ami draait om aluminium bouwbeslag. Producten die dagelijks in handen genomen worden door miljoenen mensen, in Nederland maar ook daarbuiten. Producten die zorgvuldig ontwikkeld en geproduceerd worden door vakmensen…

Vrijwel iedereen neemt dagelijks een product van AMI in de hand. Onbewust en heel vanzelfsprekend. Dat kan thuis zijn, op het werk, op school, onderweg of waar dan ook. Onder de merknaam AMI hebben we in Nederland een flink aandeel in de bouwbeslag-markt. Veel nieuwbouw- en renovatieprojecten worden dan ook uitgevoerd met onze krukken, deurschilden, briefplaten en raamsluitingen, zowel in de woningbouw als in de utiliteit. Is het dan te veel gezegd dat we als AMI overal iedereen de hand reiken? Nee, want dat is precies de filosofie van ons bedrijf…

Ankerslot opent deuren

Ankerslot is producent van veilige versluitingen en gebruiksvriendelijke, schaalbare elektronische toegangscontrolesystemen.

Ankerslot ontwikkelt, produceert, levert en onderhoudt duurzame oplossingen voor professioneel maatwerk en voor complexe sluitplannen. Deze systemen worden succesvol toegepast in de woningbouw, kantoren, ziekenhuizen, zorginstellingen en de industrie.

Ankerslot streeft naar een veilige woon-, leefomgeving en werkomgeving én heeft de visie dat “het openen van deuren veilig, betrouwbaar en gemakkelijk” moet zijn. In de VHS kunnen wij een actieve bijdrage leveren met ons kennisniveau opgedaan in jarenlange samenwerkingen met de markt en toeleveranciers.

Open deuren!

AXA Raam- en Deurcomponenten
Met een historie die 110 jaar teruggaat, is AXA een begrip als hang- & sluitwerk leverancier en heeft zij een ijzersterke naam opgebouwd op het gebied van inbraakwerende beveiligingsproducten. Als professional bent u altijd op zoek naar goede, snelle en betrouwbare oplossingen. Als specialist met kennis van zaken op het gebied van hang- & sluitwerk biedt AXA u deze oplossingen.

Een team van specialisten houdt zich dagelijks bezig met het ontwikkelen, produceren en vermarkten van AXA kwaliteitsproducten. Kwaliteit die zich openbaart in de gebruikte materialen, de maatvastheid, de afwerking en de levensduur van de producten. Maar ook kwaliteit die u terugziet in de leverbetrouwbaarheid, de uitgebreide documentatie en de expertise die u aantreft bij onze medewerkers.

Veiligheid is een belangrijk aspect binnen AXA. Niet alleen bestaat een belangrijk deel van het assortiment uit inbraakwerende producten die het gevoel van veiligheid in en om het huis moeten versterken, ook garanderen wij dat het bedienen van AXA producten altijd op een veilige manier mogelijk is. Een aantal van onze producten heeft zelfs een kinderveilige werking.

Een derde belangrijke pijler is comfort. Niet alleen in gebruik bij de eindconsument, maar ook in montage bij de professionele verwerker. Dit komt tot uiting door duidelijke montagehandleidingen en bijverpakt, gestandaardiseerd bevestigingsmateriaal, dat een snelle en accurate montage garandeert.

Het AXA assortiment omvat de volgende productgroepen:
Δ Scharnieren
Δ Uitzetters
Δ Sluitingen
Δ Deurbeslag
Δ Deursloten
Δ ASSA Toegangsmanagement

Naast een uitgebreid assortiment raam- & deurcomponenten levert AXA ook een keur aan fietsonderdelen en –accessoires, in de vorm van fiets- en motorsloten, koplampen, dynamo’s, achterlichten, kettingkasten en jasbeschermers.

Naast de hoofdvestiging in Veenendaal, heeft AXA ook verkoopkantoren en productievestigingen in Polen, Duitsland, Frankrijk en Denemarken.