Visiting address:
Spikweien 70
5943 AD, Lomm
info@ami.nl
+31 (0)77 473 74 75

Introductie

AMI B.V. is een fabrikant van hoogwaardig aluminium bouwbeslag dat in eigen huis wordt ontwikkeld en gefabriceerd. Tevens is AMI industrial een sterk groeiende activiteit binnen AMI B.V. De werkwijzen van AMI B.V. zijn gericht op tevreden afnemers, hoge kwaliteit en het gebruik van gezonde, duurzame materialen.

Product

Innovatie, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn speerpunten waarmee AMI B.V. zich voorbereid op de toekomst. Duurzaam ondernemen zit bij AMI in het DNA. Met de certificering Cradle to Cradle Silver committeert AMI B.V. zich om te zorgen dat neveneffecten van het productieproces een positieve bijdrage leveren aan mens en milieu.

Hiermee is AMI B.V. de eerste producent ter wereld van Cradle to Cradle bouwbeslag. AMI positioneert zich zo als koploper binnen de circulaire economie met een duurzame langetermijnstrategie, die inspeelt op grote socio-demografische trends zoals grondstofschaarste, gezonde werkplekken, het werken met gezonde materialen en de toenemende interesse in de herkomst van de producten. Dit omdat AMI een innovatief karakter heeft, zicht verantwoordelijk voelt voor zijn werknemers en omgeving en niet bang is om een uitdaging aan te gaan.

 

Neem contact op met AMI B.V.

  Naam

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bericht

  Overige leden