Visiting address:
Sluiswachter 12
3861 SN, NIJKERK
Nederland
sales@atwb.com
+31 (0) 85 9026222

Artitec is een gerenommeerde leverancier van RVS en messing deur- en raambeslag.

De afgelopen 120 jaar heeft het familiebedrijf haar sporen verdiend door het leveren van kwalitatief hoogwaardig hang- en sluitwerk aan een uitgebalanceerde van B to B klanten in zowel binnen- als buitenland. De dienstverlening kenmerkt zich door een hoge servicegraad, betrouwbaarheid in het nakomen afspraken en klantvriendelijke handelswijze.

Door het voeren van een uitgebreid pakket aan producten voor uiteenlopende toepassingen waarvan het grootste deel zelf is ontwikkeld, kan aan bijna elke wens worden voldaan. Zo vormt de woningbouw, de renovatiebouw in het bijzonder, een  belangrijke pijler in het assortiment. Maar ook voor de utiliteitsbouw is een breed pakket aan goeddoordachte producten beschikbaar. Het voor de utiliteitsbouw bekende merk Permafix is Cradle to Cradle brons gecertificeerd. Met deurkrukken met een C2C certificering kan de architect een verantwoorde keus maken voor haar toekomstige project. De derde productgroep is ontwikkeld voor de zorg waaraan vaak aanvullende specialistische eisen worden gesteld. Al met al hebben we een compleet scala aan producten dat enerzijds functioneel is, maar anderzijds ook als decoratieve verfraaiing van een raam of deur kan worden gezien.

Vanuit Nijkerk worden de afnemers vakkundig van advies voorzien en snel en efficiënt bevoorraad. De werknemers hebben hart voor de zaak en passie voor hun vak en stellen hun kennis en kunde graag ter beschikking van haar wederverkopers en eindgebruikers.

In het selecteren van de leveranciers wordt vaak gezocht naar ambachtelijke werkwijze, hoogwaardige kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Investeren in lange termijn partnerships staat voorop.

De ontwikkeling van nieuwe producten staat hoog in het vaandel. Vragen vanuit de markt worden gesignaleerd en  vertaald naar de R&D afdeling. Een team van technische specialisten is dagelijks actief om de nieuwste technische snufjes uit te testen en door te voeren in het assortiment. Daarbij worden de hoge kwaliteitseisen nooit uit het oog verloren.

Samenvattend is Artitec een betrouwbare partner voor het exclusieve hang- en sluitwerk geschikt voor diverse toepassingen.

Wil je zien wie we zijn kijk dan op: https://www.youtube.com/watch?v=rEj_-s5gMoE

Neem contact op met Artitec B.V.

  Naam

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bericht

  Overige leden