Visiting address:
Meerval 3-5
4941 SK, Raamsdonksveer
verkoop@assaabloy.nl
+31 (0)88 639 46 00

ASSA ABLOY Groep

ASSA ABLOY is in 1994 ontstaan door de fusie van ASSA in Zweden en Abloy in Finland. Sindsdien is ASSA ABLOY uitgegroeid van een regionaal bedrijf naar een internationale groep. Met 50 kwaliteitsmerken, 150 werkmaatschappijen, 43.000 professionals en een jaarlijkse omzet van meer dan EUR 48 miljard is ASSA ABLOY wereldmarktleider in 'Door Opening Solutions'.

ASSA ABLOY is wereldwijd actief in volwassen en opkomende markten met leidende posities in een groot deel van Europa, Noord-Amerika en de regio van Azië en de Stille Oceaan. In het snel groeiende beveiligingssegment heeft de ASSA ABLOY Groep een ongeëvenaarde aanwezigheid op het gebied van toegangscontrole, identificatie technologie, entree automatisering en hotelbeveiliging.

De ASSA ABLOY Groep is verdeeld in drie regionale en twee wereldwijde divisies:

 • Global Technologies  Global Technologies heeft wereldwijd een leidende positie als leverancier van elektronische beveiligingsoplossingen. Een aantal toonaangevende merken omvatten HID en VingCardElsafe.
 • Americas | De Amerikaanse divisie produceert en verkoopt mechanische en elektromechanische sloten, cilinders, beveiligingsdeuren en deur frames. Een aantal toonaangevende merken zijn onder andere Corbin Russswin, curries, Medeco, Sargent en Yale.
 • EMEA | De divisie EMEA produceert en verkoopt mechanische, elektromechanische en elektronische sloten, cilinders, beveiligingsdeuren en fittingen. Ons aanbod wordt aangepast aan de normen en veiligheidseisen van de lokale markt dankzij de lokale kennis van de merken van de Groep. EMEA omvat een aantal gerespecteerde merken in de industrie, zoals ABLOY, Yale, Mul - T-Lock, TESA, IKON, ASSA ABLOY, Nemef, LIPS en effeff.
 • Asia Pacific | De Asia pacific divisie produceert en verkoopt mechanische en elektromechanische sloten, digitale deursloten, high security deuren en hardware. Een aantal toonaangevende merken zijn Guli, Pan Pan, Koning, Lockwood en Yale.
 • Entrance Systems | De divisie Entrance Systems is een wereldwijde leider in de ingang van automatiseringsproducten, onderdelen en service. De toonaangevene merken van Entrance Systems zijn onder Besam, Crawford, Megadoor en Albany.

Voor meer informatie over de ASSA ABLOY Groep, kunt u terecht op www.assaabloy.com

Neem contact op met ASSA ABLOY Nederland B.V.

  Naam

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bericht

  Overige leden