Visiting address:
Bremen 5
2993 LJ, Barendrecht
info@buva.nl
+31 (0) 180 697 500

Met meer dan 70 jaar ondernemerschap is BUVA onmisbaar in het dagelijkse leven van bewoners op het gebied van duurzaam geproduceerde warmte, gezonde binnenlucht en veilig afgesloten ramen en deuren.

BUVA homecare systemen staat voor zorgeloos wooncomfort met de gehele bouwketen voor ogen: van bewoner tot opdrachtgever. De BUVA homecare systemen zijn een verzameling BUVA producten die zodanig op elkaar zijn afgestemd, dat een optimale samenwerking ontstaat. Dit leidt tot een duurzame gezonde en veilige woonomgeving.

BUVA is dé partner op het gebied van hang- en sluitwerk, ventilatie, duurzame verwarming, hardglas ramen, aluminium profielen en glasvezelversterkte onderdorpels voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw. BUVA denkt mee met alle stakeholders in de gehele bouwkolom; van architect tot bewoner. Wij zijn een onafhankelijk productontwikkelaar, zo goed en volledig mogelijk inspelend op de behoeften van de markt. BUVA staat voor doordachte en oplossingsgerichte innovatie, innovatie die alom gewaardeerd wordt.

Naast hoogwaardige producten en garantie biedt BUVA haar partners service op elk niveau. Wij ontzorgen onze partners en bieden toegevoegde waarde in de vorm van advies, begeleiding, garanties en service.

Niet voor niets zijn de diverse bouwproducten van BUVA in vele woningen en gebouwen in Nederland terug te vinden.

 

Neem contact op met BUVA homecare systemen B.V.

  Naam

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bericht

  Overige leden