Visiting address:
Boogschutterstraat 60
7324 BA, Apeldoorn
infonl@ces.eu
+31 55 526 689 0

Bij CESnederland, specialist in mechanische en elektronische sluitsystemen, onderdeel van het Duitse moederbedrijf CES, staat veiligheid voorop. Wij leveren een combinatie van gebruiksvriendelijke en veilige systemen van sleutels, sloten en cilinders.
Bij ons staat de klant centraal en maken onze medewerkers met hun liefde voor hun vak, bewogenheid en uiteraard hun specialisme het verschil.

CEScylinder

Aan onze moderne sluitsystemen worden de allerhoogste kwaliteitseisen gesteld. Voor de meest uiteenlopende toepassingen hebben wij het passende sluitsysteem. Als organisatiemiddel biedt een sluitsysteem de mogelijkheid om hiërarchische bevoegdheden te realiseren. Een sluitsysteem is een weergave van de interne organisatiestructuur in combinatie met de indeling van het af te sluiten gebouw. Voor elke afzonderlijke toepassing biedt CES een passende oplossing.

CEStronics

Met onze elektronische producten bieden wij tijds- of persoonsgebonden oplossingen voor toegangscontrole systemen. Door de toepassing van ultramoderne draadloze en transpondertechnologie kan de verlening van toegangsrechten zo met een grote mate
van vrijheid worden georganiseerd, waarbij een optimale veiligheid met veel vrijheid gepaard kan gaan.

CESlocks

CESlocks biedt kwalitatief hoogwaardige sloten. Deze goede kwaliteit betreft zowel de keuze van gebruikte materialen als de verschillende soorten voorplaten. Het assortiment omvat sloten voor eenvoudige binnendeuren, projectsloten,
sluitoplossingen die aan klantspecifieke eisen moeten voldoen.

Neem contact op met CESnederland B.V.

  Naam

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bericht

  Overige leden