Visiting address:
Talhoutweg 11
8171 MB, Vaassen

Dulimex B.V. is een internationale handelsonderneming opgericht in 1982. Wij zijn importeur, voorraadhou­dend grossier en Europees distributeur van een uitgebreid assortiment ijzerwaren, bouwbeslag en hang- en sluitwerk. In de loop der jaren zijn wij door productontwikkeling, nieuwe distributeurschappen en acquisities sterk gegroeid. Vanuit het 3.200 m² grote magazijn in Vaassen wordt ons assortiment van ruim 4.000 artike­len uit voorraad geleverd.

Eigen merk & Distributeurschappen

Ons eigen merk DX® vertegenwoordigt een groot deel van ons assortiment zoals raamsluitingen & -beslag en scharnieren & paumelles. Daarnaast is een breed en diep assortiment DX® ketting, staalkabel en toebehoren leverbaar.

Naast het eigen merk hebben wij ook de distributeurschappen van de volgende Europese merken:

  • Briton antipaniekbeslag en deurdrangers
  • GfS Nooduitgang beveiliging
  • SOSS onzichtbare scharnieren
  • JIS Nadal elektrische sluitplaten
  • Justor deursluiters
  • IBFM bommerscharnieren
  • Adamsrite smalsloten
  • Polair & Super Polair magneetsnappers
  • Codelocks Elektromechanische codesloten en lockersloten
  • SaG Elektronische codesloten en lockersloten

Hiermee geven wij invulling aan het one-stop-shopping principe; gemakkelijk en snel veel verschillende producten op één adres bestellen.

Kwaliteitsproducten

Bij ons koopt u kwaliteitsproducten tegen een zeer concurrerende prijs. Door een jarenlange relatie met onze Chinese partners en eigen inkoopkantoor in China, kunnen wij deze hoge en constante kwaliteit waarborgen. Tijdens productie, voor verscheping en bij ontvangst in ons magazijn wordt de kwaliteit van onze producten gecontroleerd. Hierdoor worden afwijkingen tot een minimum beperkt. Daarnaast voldoen onze producten, daar waar mogelijk en noodzakelijk, aan de daarvoor geldende normen, richtlijnen en keurmerken.

Verpakkingsniveaus

Onze producten zijn verkrijgbaar in bulk, kleinverpakking en consumentenverpakking. Klaar voor in het schap: individueel gestickerd, in een zakje met een kopkaart, in een herkenbare doosverpakking, altijd scanbaar. Ons retailconcept bestaat uit een uitgekiend assortiment ijzerwaren, hang- en sluitwerk en bouwbeslag.

Levering uit voorraad

Dulimex staat voor een snelle en goede levering uit voorraad. Een ruime voorraad en een uitgekiende logistiek zorgen voor deze hoge uitleveringsgraad en leverbetrouwbaarheid. De producten worden standaard binnen 48 uur en, indien gewenst, binnen 24 uur geleverd.

Professionele dienstverlening

Net als bij onze producten, streven wij ook in onze informatie, communicatie en dienstverle­ning een hoog kwaliteitsniveau na. Onze medewerkers beschikken over uitgebreide productkennis en bieden u graag deskundig advies en ondersteuning.

Overige leden