Visiting address:
De Hoogjens 51-55
4254 XV, Sleeuwijk
info@maaslandgroep.nl
+31 (0) 88 500 2800

Leverancier van geïntegreerde totaaloplossingen voor toegangsbeveiliging

Maasland Groep is een Nederlandse onderneming en sinds 1986 actief als een internationaal opererend product-, service- en kennisleverancier op het gebied van toegangsoplossingen. Door toepassing van onze producten worden de toe- en uitgangen veiliger en gebruiksvriendelijker.

Onze missie bestaat uit het leveren van en adviseren over geïntegreerde totaaloplossingen voor toegangsbeveiliging, die zorgdragen voor de veiligheid en bescherming van mensen en hun bezittingen.

Door onze deskundigheid op het gebied van elektronische en mechanische toegangsbeveiliging kunnen we effectieve en efficiënte oplossingen realiseren, waarbij we naar onze afnemers de hoogst mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid in acht nemen.

Maasland Groep kent een rijke historie. De onderneming is opgericht in 1986 en in korte tijd groeide het bedrijf uit tot een gevestigde naam op het gebied van beveiligingsoplossingen. De producten van Maasland worden nu over de hele wereld toegepast in uiteenlopende bedrijven en organisaties. In de loop van de jaren heeft Maasland zich ontwikkeld tot de moderne, flexibele en solide onderneming welke we nu zijn en waar innovatie en uitstekende service kernbegrippen zijn geworden. Maasland staat garant voor de beste service, snelle levering en betrouwbaar advies. Ze is een betrouwbare leverancier van state-of-the-art producten en componenten voor al uw toegangsbeveiliging. Maasland Groep biedt de juiste totaaloplossing voor al uw gecompliceerde vraagstukken.

Neem contact op met Maasland Groep B.V.

  Naam

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bericht

  Overige leden