Visiting address:
Spaceshuttle 23
3824 ML, Amersfoort
sales@mauerlocks.com
+31 (0) 33 45 50 900

Mauer® Nederland is een specialist in het produceren van sloten en cilinders die uw veiligheid doen toenemen. Wij bieden oplossingen voor hedendaagse wensen op het gebied van veiligheid. Efficiency, luxe, comfort, duurzaamheid en kwaliteit zijn daarbij voor ons absolute vereisten.

Amersfoort & Varna: een ideale combinatie

Mauer® Nederland is ontstaan in 1999 uit Van Erp Agenturen. De hoofdvestiging bevindt zich in Amersfoort. Hier vindt de verkoop, montage en orderafhandeling plaats door 22 toegewijde werknemers. De producten worden gemaakt in eigen fabriek in het Bulgaarse Varna, waar 160 medewerkers werkzaam zijn. Hier worden onder andere profielcilinders en insteeksloten geproduceerd. Door deze productie in eigen fabriek kunnen wij ons programma veelal snel en uit voorraad leveren!
Mauer® is sinds mei 2016 onderdeel van ASSA ABLOY, wereldwijd marktleider in oplossingen voor het openen van deuren. Onze kwaliteit en flexibiliteit blijft hierdoor gewaarborgd en de sterke punten van beide bedrijven worden gebruikt om al onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Missie

Iedere klant kent zijn eigen wensen op het gebied van veiligheid, sfeer, luxe en comfort. Mauer® biedt een optimale invulling van deze persoonlijke en unieke wensen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van complete sluitplannen; van advisering en berekening tot de daadwerkelijke uitvoering. Het ontzorgen van beveiligingsvraagstukken rondom toe- en uitgangen door de productie en levering van sloten, cilinders en toegangssystemen is waar we voor staan.

Ons motto is 'Close to You'. Hiermee willen we zeggen dat we door dicht bij de klant te staan samen tot een sluitende oplossing kunnen komen.

Neem contact op met Mauer® Locking Systems

  Naam

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bericht

  Overige leden