Visiting address:
Speulderweg 38-40
3886 LB, Garderen
klantenservice@tenhulscher.nl
+31 (0) 577 46 23 07

Ontdek de kunst van het openen en sluiten

Ten Hulscher bv is specialist in hang- en sluitwerk. Het bedrijf importeert, produceert en ontwikkelt deurbeslag, raambeslag, meubelbeslag en veiligheidsbeslag. Bij Ten Hulscher leeft de missie om passend deurbeslag te ontwikkelen voor iedereen. Er is daarom een ruim assortiment samengesteld met producten in uiteenlopende stijlen en prijsklassen. Middels haar private label GPF bouwbeslag produceert de firma een uitgebreide collectie beslag en accessoires in RVS en smeedijzer. Ook andere gerenommeerde merken uit de wereld van het hang- en sluitwerk hebben zich verbonden aan Ten Hulscher. Zo distribueert het bedrijf de producten van de Italiaanse fabrikanten Mandelli en Utensil Legno en het Engelse smeedijzeren beslag van Kirkpatrick.

Veelzijdige producten voor de professionele markt

Zoveel mensen, zoveel… Het is daarom voor Ten Hulscher van groot belang dat er voortdurend een uitgebreid

assortiment deurbeslag beschikbaar is. De collectie is opgedeeld in aansprekende lifestyles met titels als ‘Jaren ‘30’, ‘Modern’ en ‘Brocante’. Zo zijn de producten die een bepaalde sfeer vertegenwoordigen op overzichtelijke wijze gegroepeerd. Sinds 2011 bestaat er een stoere lijn in zwart en wit beslag, maar ook andere kleuren komen terug in het palet van Ten Hulscher. Denk bijvoorbeeld aan unieke natuurtinten uit de GPF Urban Jungle Collectie of de knipoog

naar de horeca bij de Anastasius Collectie. Ten Hulscher ontwikkelt voor de professionele markt verkooppresentaties die deze finishes schitterend uit laten komen. De doelgroepen van het bedrijf zijn de ijzerwarenvakhandel, de ijzerwarengroothandel, deurspeciaalzaken en de doe-het-zelf markt. Relatiebeheer staat daarbij hoog in het vaandel, onder andere door het verkoopteam binnen- en buitendienst.

GPF CombiVari biedt het beste van twee werelden

Met het interactieve concept GPF CombiVari heeft Ten Hulscher een ijzersterke tool in handen. Samen met haar dealers wordt een optimale beleving voor de klant gecreëerd, zowel online als offline. De fysieke verkoopdisplays bij de dealers van Ten Hulscher zorgen ervoor dat de klant het deurbeslag werkelijk beleeft. Zo ontstaat er niet alleen een persoonlijk product, maar ervaren mensen ook hoe leuk het is om designer te zijn van een essentieel onderdeel van hun interieur. Een ruimte moet immers mooi zijn, maar ook comfortabele en gebruiksvriendelijke tools bieden.

Onze belofte: kwaliteit, marketing, service en innovatie

 1. Kwaliteit. Kwaliteit speelt een belangrijke rol bij Ten Hulscher. Dat zit hem in de kwaliteit van ons basismateriaal RVS, in de hoogwaardige finishes en in de geboden veiligheid. Zo heeft het veiligheidsbeslag veel keurmerken ontvangen: SKG 3 sterren, Politiekeurmerk Veilig Wonen en NBR. Daarmee is een hoge mate van veiligheid gewaarborgd. Maar ook in het contact met (potentiële) klanten staat kwaliteit voorop.
 2. Marketing. Ten Hulscher heeft haar eigen marketingafdeling. Zij verzorgen een overzichtelijke website, mooie folders en aantrekkelijke nieuwsbrieven. Onze producten en bijbehorende verkoopinformatie zijn daardoor voor iedereen gemakkelijk vindbaar. De website heeft daarnaast de ingebouwde functie van webshop, zodat zakelijke klanten online producten kunnen bestellen. Hiervoor is een speciale ‘Pro-omgeving’ ontwikkeld door de young professionals van het marketingteam.
 3. Service. Een verkoopteam met kennis van zaken staat elke werkdag klaar voor vragen en service bij bestellingen. In de showroom in Garderen kunnen klanten bovendien een groot deel van het enorme assortiment deurbeslag zien en ervaren. Dit kan op afspraak of door gewoon binnen te lopen. Het magazijnteam zorgt in het distributiecentrum van Ten Hulscher voor een snelle afhandeling van de orders.
 4. Innovatie. Stilstand is achteruitgang. Er komen daarom voortdurend nieuwe, innovatieve producten en concepten uit de koker van Ten Hulscher. Eén daarvan is de samenwerking met webshop deurbeslag.nl en de dealers van Ten Hulscher. Deurbeslag.nl is gespecialiseerd in e-commerce en focust zich op online groei. Het is uniek dat het innovatieve bedrijf samenwerkt met de zakelijke klanten van Ten Hulscher en zo het bereik van de producten en diensten verder vergroot.

Ten Hulscher heeft daarnaast haar stappen gezet in de wereld van de innovatieve domotica. Als dealer van de Invited Smart Lock betreedt ze een markt van elektronische sloten en nieuwe manieren van toegangscontrole.

Ten Hulscher in feiten

 • 1996: Oprichting van Ten Hulscher Door & Window Design.

 • 2000: Ten Hulscher bv en ARVI product bv nemen intrek in karakteristiek bedrijfspand ‘Anastasius’ in Garderen.
 • 2006: Ontwikkeling van het concept GPF CombiVari, in combinatie met de digitale configurator en de website deurbeslag.nl.
 • 2009: Unieke samenwerking met dealers tussen Ten Hulscher en de webshop deurbeslag.nl.
 • 2011: De GPF Zwart/Wit collectie wordt gelanceerd.
 • 2013: Overgang van deurbeslag.nl naar Cubic Colors, onder leiding van Siebe ten Hulscher.
 • 2019: Opening van Anastasius Grand Café in het pand van Ten Hulscher.
 • 2019: De GPF Urban Jungle Collectie wordt gelanceerd.
 • 2020: De Anastasius Collectie wordt gelanceerd.

Ten Hulscher bv. Ontdek de kunst van het openen en sluiten.

Neem contact op met Ten Hulscher bv

  Naam

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bericht

  Overige leden