Visiting address:
Wapenrustlaan 11-31
7321 DL, Apeldoorn
Nederland
verkoop@winkhaus.nl
+31 (0) 85 070 66 96

De ondernemingen van de Winkhaus Groep ontwikkelen en produceren hoogwaardige systeemoplossingen voor ramen en deuren en moderne toegangscontrole. Fabrikanten van bouwelementen en veiligheidsprofessionals, dealers, architecten, opdrachtgevers en gebruikers over de hele wereld stellen de duurzame en innovatieve techniek op prijs.

Winkhaus overtuigt met innovatieve producten en competente dienstverlening. Een hoge kwaliteit onderscheidt zich door de gebruikersvriendelijke raamtechniek, de comfortabele deurvergrendelingen en de intelligente toegangscontrole.

In Duitsland zijn de ultramoderne Winkhaus fabrieken op drie locaties gevestigd – naast het hoofdkantoor in Telgte produceert de onderneming in Münster en Meiningen. Een andere ultramoderne fabriek voor raamtechniek bevindt zich in Polen (Rydzyna). Met haar internationale dochterondernemingen is Winkhaus in heel Europa vertegenwoordigd.

Aug. Winkhaus GmbH & Co. KG is sinds de oprichting in 1854 een door de eigenaar geleide onderneming en voor 100 procent in handen van de oprichtersfamilie Winkhaus. Inmiddels leidt de vijfde generatie een team van meer dan 2.300 medewerkers.

Neem contact op met Winkhaus Nederland B.V.

  Naam

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bericht

  Overige leden